Loading...
OM OSS2018-11-14T10:49:07+00:00

Operationer

Vilka?
De vanligaste kunderna är kvinnor som efter genomgången graviditet eller viktnedgång önskar genomgå plastikkirurgiskt ingrepp men även män behandlas av oss.

Ansvar/Säkerhet?
Vår strävan är att ta ett helhetsansvar i samband med att du opereras hos oss. Detta gäller inte minst under den viktiga sårläkningstiden efter genomgången operation. Med anledning av detta får du alltid ett akutnummer (telefonnummer) till din plastikkirurg i samband med din hemskrivning så att du när som helst på dygnet kan få kontakt och rådfråga om något oroar dig! Eftersom vi sätter dig i centrum och starkt vill motverka att bli en ”plastikindustri”, där ekonomisk profit går före ett helhetsansvar, har vi valt att begränsa antalet operationsdagar. Detta innebär att du ibland kan behöva vänta en kortare tid innan operation sker – men den stora fördelen är att det alltid finns tid avsatt för råd och stöd efter din operation!

Vem?
Samtliga kunder som opereras hos oss har noga utvalts i samband med läkarkonsultationen. Kunder med orealistiska förväntningar och önskemål om oproportionerlig kroppsförändring nekas ingrepp på vår klinik. Vid större ingrepp, exempelvis bröstförstoring, bukplastik och fettsugning har vi en nedre åldersgräns på 20 år. Vid mindre ingrepp, exempelvis borttagande av godartad hudförändring har vi en nedre åldersgräns på 18 år. Vid lägre ålder skall målsman närvara i samband med konsultationen.

Bilder – Före – Efter / 3D Kamera
Vi använder oss inte av före-efterbilder på vår klinik. Naturligtvis skulle vi också kunna visa företagets 15-åriga erfarenhet av lyckade operationsresultat men att koppla denna typ av bilder till vad du personligen, med dina unika förutsättningar, ska kunna förvänta dig för resultat menar vi vara omöjligt. Vi använder inte heller 3D-kamera i samband med konsultationen före operationen. Den dagen då denna teknik, i samtliga fall, kan garantera 100%-ig överensstämmelse mellan bild före och aktuellt operationsresultat kommer vi att införa denna teknik. Det kommer således att dröja.

MÅNGA KUNDER FRÅGAR VARFÖR VI INTE TAR BETALT FÖR KONSULTATIONER NÄR NÄSTAN ALLA ANDRA PRIVATA KLINIKER I LANDET GÖR DET. SVARET ÄR HELT ENKELT ATT DETTA BARA ÄR EN, AV FLERA, FÖRDELAR MED ATT VÄNDA SIG TILL VÅR KLINIK.

Om våra bröstimplantat – MENTOR

Vi använder samma implantatmärke (Mentor) som man använder inom sjukvården (Blekingesjukhuset och Plastikkirurgiska kliniken Skånes Universitetssjukhus). Mentor tillverkar implantat och expanderar för bröstkirurgi och är världens största tillverkare av bröstimplantat. Mentor grundades 1969 och finns representerat i över 60 länder världen över. Mentor är en av endast två tillverkare av bröstimplantat som har godkännande att sälja sina produkter på den hårt reglerade USA-marknaden. Den amerikanska socialstyrelsen, FDA (Food and Drug Administration), som beviljar tillstånd om försäljning på den amerikanska marknaden, kräver studier och dokumentation på en ytterst hög nivå. Detta är något som Mentor genom 40 års forskning, utveckling och kliniskt arbete kunnat tillhandahålla. Som patient kan du vara säker på att du får implantat av högsta kvalitet och med högsta möjliga dokumentation!

Om bröstimplantat
Det finns ett flertal olika varumärken som tillverkar implantat. Som lekman kan det upplevas omöjligt att fundera och noggrant sätta sig in i alla dessa och värdera deras för och nackdelar. Hos oss behöver du inte fundera – vi har redan beslutat vilket implantatvarumärke vi anser vara bäst på marknaden.

Plastikkirurgi i Blekinge utför

Bröstplastik (bröstförstoring med implantat, bröstlyft, bröstförminskning), Bukplastik, Fettsugning (mage, midja, höft, lår, rygg), Ögonlocksplastik (övre ögonlock), Korrektion av hudöverskott efter viktnedgång (exempelvis efter Gastric By-Pass, GBP), Gynekomasti (bröstkörtelförstoring hos män), Födelsemärken eller andra godartade hudförändringar, Vårtgårdsförminskning, Örsnibbar/öronhängehål, För ytterliggare information om ingrepp, se under fliken Pris

Plastikkirurgi i Blekinge utför inte:
Ansiktslyft, Näsplastik, Fillerbehandling av läppar

Plastikkirurgi